Des de la comissió de casal us fem arribar la informació relativa al casal que ens ha proporcionat l’Associació Dinàmic, encarregada del casal d’aquest estiu a l’escola. Amb tota la prudència que la situació actual requereix, seguirem fent els passos necessaris per tenir-ho tot a punt si finalment es pot fer el casal aquest estiu. Així doncs, com que ara mateix la previsió oficial és que sí que es podrà fer, us enviem la informació per a fer les preinscripicions i les sol·licituds de beques, que es faran online.

• Dates casal: 22 de juny al 31 de juliol

• Inscripcions online: Des d’avui, 27 d’abril fins el 31 de maig en aquest enllaç https://viudinamic.wordpress.com/casals-destiu-2/

• Sol·licitud de beca online: Des d’avui, 27 d’abril, fins el 19 de maig.

• Materials informatius sobre el casal, la inscripció i la sol·licitud de beques: En aquest enllaç a una carpeta de DRIVE https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1CAjXNgDjQl3lok6n2wkSm1w88sYUtDPQ trobareu materials informaitus (dos vídeos de la supervisora del casal, Laia Grangé i PDF’s)

• Dubtes i comentaris: Si teniu dubtes o comentaris els podeu adreçar a la supervisora de l’Associació Dinàmic, Laia Grangé. Contacte: estiu@viudinamic.org o 658.812.516 de 10 a 14h i de 15h a 17h.

Us anirem informant puntualment de qualsevol informació nova que ens arribi.

Molts ànims amb el confinament, cada dia estem un dia més a prop d’aconseguir-ho!