Fa dies que no ens veiem, famílies, i hi ha moltes coses que hauríem d’haver compartit i que el confinament no ens ho ha permès… la inauguració del pati nou, la reobertura dels patis oberts, la xocolatada de Sant Jordi…i sobretot, el nostre dia a dia a l’escola.

Esperem que el confinament no se us estigui fent molt difícil, segur que tots estem fent impossibles per viure aquesta situació tan excepcional de la millor manera. Entenem que tots l’estem vivint de manera diferent. Alguns treballem, altres no, alguns tenim fills grans, altres petits, fills únics, germans…les possibilitats són infinites i cada situació és diferent.

Us escrivim simplement per recordar-vos que som aquí, que si hi ha alguna inquietud que considereu que es pot resoldre des de l’AFA, tenim els canals oberts per rebre-la. Ens podeu escriure, com sempre, a ampa@baldirireixac.org o a junta.ampa@baldirireixac.org.

No tenim el contacte humà, ni ens veiem des de fa molt temps, i ara mateix se’ns fa molt difícil copsar aquelles coses interessants, respecte a les situacions de les famílies de l’escola.

Ànims famílies!!!!