Us animem a fer la disfressa de robots que portarem a la rua de Carnestoltes de Gràcia el proper dissabte 22 de Febrer !

Els passos són molt senzills utilitzant el material que teniu:

– 1 cartolina A4 (meitat per la màscara, l’altra meitat en dos meitats per decorar)
– 3 prints deco + silueta màscara
– tira plata
– 2 taps plàstic
– gomets
– goma màscara

Comencem per fer el cos que es tracta simplement de muntar la caixa fent servir  algun tipus de celo per segellar-la. Hem de tenir en compte que un dels 2 costats petits s’haurà de tallar per deixar-ho buit doncs hi sortiran les nostres cames.

caixacaixa_celo

Un cop muntada podem començar a fer els forats dels braços i del cap. Amb una tisora o amb un ganivet de serra es pot fer perfectament.

Atenció! en el cas d’espatlles amples podeu optar per fer un forat ben gran que arribi fins a dalt de tot de la cantonada de la caixa, de tal manera que no hi surtin només els braços, sino que també hi hagi l’espai perque hi càpiguen les espatlles.

caixa_tallar_capcaixa_tallar_braçcaixa_topcaixa_celo2

Un cop feta l’estructura de la caixa simplement hem de decorar el nostre Robot com millor ens sembli.

En el material tenim una cartolina A4 de qual la meitat servirà per la màscara i l’altre meitat servirà per fer els complements. També hi tenim la tira platejada que la podem utilitzar tant a la caixa com a la màscara.

Animem a tothom a recuperar material reciclat que es pugui recollir aquesta setmana per tal de fer botons, rosques, arandeles o panells de control. Per fer això ens poden fer servei taps de plastic de diferents colors, iogurts buits, tapes d’alumini o cd’s vells.

Per enganxar els taps i complements podeu fer servir cola blanca convencional. Una manera fàcil d’enganxar-ho és abocant una quantitat important sobre un paper i “sucar” el tap o complement de tal manera que quedi tot el perimetre amb molta cola. S’haurà de deixar assecar durant hores per que la cola no cedeixi.

complements_cola1complements_cola3complements_cola2complements_detall1robot3

També disposeu de 3 fulls plens d’elements impresos que podeu pintar com vulgueu per tal de completar l’equipament.

La meitat de la cartulina de color, així com la tira platejada, us pot servir per agrupar o diferenciar els diferents panells i els gomets per simular els cargols de cada peça.

IMAGINACIÓ AL PODER!!!

Si voleu, a la part de darrere hi podeu posar la imatge de la bateria 🙂

DESCARREGAR PLANTILLES

per_pintar

Per fer la màscara haurem de tallar la fotocopia que tenim en forma de màscara i que ens farà de motlle. Dibuixem aquest motlle sobre la cartulina de color i ja la podem tallar. La podem complementar amb gomets o amb trossets de cartulina platejada.

Per lligar la goma farem 2 foradets als extrems de la mascara.

Us passem alguns exemples:

exemple_mascaresmascara

 

Com veieu aquest any és una disfressa molt lliure i la podreu dissenyar amb tots els elements que us vinguin de gust!!!

Esperem us hagi semblat fàcil i entretingut de fer!!!

cartell

Us proposem alguns altres exemples per si voleu tenir més idees:

exempleexemple2exemple3

 

I el dia 22 ens veiem a la rua de Carnestoltes!!!

A les 17:30 h sortirem dels Jardinets de Gràcia, pujarem per Gran de Gràcia, continuarem per Travessera de Gràcia, baixarem per Milà i Fontanals, agafarem un tram de Puigmartí, girarem a l’esquerra per Torrent de l’Olla avall, continuarem per Diluvi, acabarem a la Plaça de la Vila.

 

FINS DISSABTE!!!