0

Benvolgudes famílies,

El dia 11 de desembre vem rebre a Reus el reconeixement com a Centre referent en educació en drets de la infància i ciutadania global (UNICEF). 

El nostre objectiu fonamental consisteix en situar als infants i els seus drets en un lloc destacat de la vida escolar guiant-nos amb els principis d’inclusió, d’equitat, de solidaritat i qualitat educativa.

Per tant, promovem els drets dels infants com a eix vertebrador d’una educació transformadora capaç de donar resposta a les necessitat i als compromisos que requereix l’exercici de la ciutadania global en la societat i època actuals.

Agraïm el compromís de tota la comunitat educativa per fer-ho possible, al recolzament inestimable de la Maria Mur d’Unicef i a les mestres que ja no són a l’escola però que ja fa anys van iniciar aquest gran projecte.

Endavant!

Escola Baldiri Reixac