Benvolgudes famílies, us fem un recull de les diferents activitats realitzades amb motiu del 30è aniversari de la convenció dels drets dels infants.
Estem fent projectes participatius d’UNICEF a primària relacionats amb aquesta temàtica.

p3 Han treballat amb el conte de l’Elefant Elmer

IMG-20191120-WA0007

P4 A la classe de la velocitat hem estat parlant d’alguns dels drets que tenen els infants. Després, hem explicat el conte “El teu petó, és el millor!” perquè fer petons és una demostració d’estima i tothom té dret a ser estimat. Per acabar, ens hem fet petons entre nosaltres! (Ep, sempre preguntant primer si volien o no)

 

1r Hem conegut els diferents drets dels infants i hem cercat quin és el dret més relacionat amb el nostre projecte i és el dret al joc. Vam fer un mural conjunt per penjar-lo al passadís.

2n Hem treballat els diferents drets i hem realitzat un programa de ràdio, aquest matí ha sonat a l’entrada a l’escola.

 

3r per treballar el dret a la Pau, tenen diferents consignes per conviure en un millor clima de convivència.

 

4t Ha participat en il·lustrar el diari Ara d’avui, on totes les imatges eren dibuixos fets per infants prticipants en un projecte en comú d’aquest diari, amb l’Hospital Sant Joan de Déu amb el tema “tenir cura dels altres”. Paral·lelament els alumnes estan realitzant ja els assajos de dues obres de teatre molt relacionades amb els drets dels infants

 

5è Afegint-nos a la campanya de GLORR donació de roba usada per nens i nenes han fet diferents grup i aquest és el magnífic resultat.

Grup 1:  Un anunci en català, anglès i castellà. Ho penjarem a l’Instagram de l’escola dient: “qui doni roba entrarà en un sorteig per una visita guiada pel Park Güell gratuïtament”

Grup 2: Un vídeo perquè la gent vegi que hi ha nens petits i petites que no tenen roba

Grup 3: Un vídeo ensenyant a la gent que els nens/es que no tenen roba en bon estat poden tenir roba millor.

Grup 4: Uns cartells i els penjarem per l’escola demanant la participació de tothom i la importància de portar roba

Grup 5:  Cartells per posar als vestíbuls dels nostres edificis perquè els veïns s’animin a deixar-hi la roba i després la portarem a l’escola.

 

 

Grup 2-3 1

 

6è: Relacionat-ho amb el projecte de la guerra civil espanyola, hem treballat el saber arribar a acords i evitar a utilitzar la violència.