Hola!!!

Divendres a la tarda ens han vingut a visitar el padrí de l’Arnau, en Guillem i dos companys seus, en Carles i en Francesc.  Tots tres col·laboren amb Ona de Sants-Montjuïc  fent un programa els dimarts a la nit. Han volgut venir a la nostra escola a explicar-nos moltes coses de la seva emissora.

Nosaltres també els hem pogut explicar que a  l’escola fem ràdio i que ja hem fet algunes gravacions que es poden escoltar a la nostra web.

També hem pogut fer-los l’entrevista que havíem preparat durant la setmana passada i ens han respost a totes les preguntes que teníem.

Hem après que la ràdio és més antiga que la televisió, que hi ha moltes emissores de ràdio, que el so viatja per ones electromagnètiques  que travessen les parets i arriben fins a molt lluny i que l’antena de les ràdios serveix per a recollir aquestes ones i poder sentir els diferents programes. Avui dia també podem escoltar la ràdio per internet.

Us enviem unes fotos i així podreu veure com vam preparar la classe per rebre al Guillem i als seus companys, com vam preparar l’entrevista i uns quants moments de la xerrada.

Us deixem el podcast del programa que van enregistrar aquell dia.

 

Esperem que us agradi!!!!

Una abraçada ben forta!!!

 

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

20191115_160339

 

Exif_JPEG_420Exif_JPEG_420

 

Exif_JPEG_420

 

Exif_JPEG_420