Avui els alumnes de 3r, 4t i 5è hem anat als cinemes Girona a veure la pelí cula: “La vida d’en Carbassó” (alumnat de 5è)(en original francès Ma vie de courgette)  del director Claude Barras. Una pel.lícula  que ens ha agradat molt on els  personatges són titelles i està filmada amb sistema stop motion.

En petit Carbassó té una mare alcohòlica que mor accidentalment. Per aquest motiu el porten a un centre d’acollida amb altres nens i nenes en circumstàncies igualment difícils. Allà és ben acollit, després del moment inicial en què ha de demostrar qui és, i els educadors del centre són molt macos i es fan càrrec de les circumstàncies personals de cada nen.

Primer la vam preparar a la classe. Avui en Miquel i l’ Èric han explicat les idees principals que vam comentar a l’aula abans de venir al cinema davant de tots els nens i nenes. Han dit que tots els nenes i nenes tenim drets, i que els més importants són:  a tenir algú que ens estimi, en tingui cura i ens protegeixi. Ha anat molt bé i ens ha fet reflexionar i ens ho hem passat molt bé junts.

 

 

IMG_CINEMA20191113_095520