Hola família!

Ja tenim nou projecte : Els ninos es mouen quan anem a dormir? I com ja sabeu estem començant a observar, fer hipòtesis, experimentar i treurem les conclusions.

També mentre la Rebeca no hi era hem treballat amb la M Dolors moltes coses de la tardor, i vam aprendre el següent poema. Feu clic AQUÍ. Vam descobrir quins són els fruits i elements típics de la tardor. I la Olívia, dilluns, ens va portar alguns exemples.

IMG_20191014_160739

A més estem fent molts jocs matemàtics i ja hem començat amb les activitats a les tauletes i als ordinadors. Estem fent sumes amb collarets, cubets i fent salts a la graella del 100 (només fent salts entre el 0 i el 20).  Ordenem nombres del més petit al més gran del 0 al 20 i ara estem coneixent les coordenades. A més estem assolint els nombres del 0 al 20, el seu nom i la seva grafia.

Per cert! ja tenim delegada i subdelegada, després de fer les votacions pertinents la Cesca farà de delegada i l’Olívia de subdelegada.

Ah! Ja hem començat amb el projecte “Un oceà que ens uneix” i ja estem escrivint la carta per als nens i nenes de l’escola dels Estats Units.

 

Ens veiem aviat! Vigileu als ninos!